INSTANSER SOM VET MER OM DIG ÄN VAD DIN PSYKOLOG GÖR: 1#KÖRSKOLAN

bilskolepsykologi.jpg


7 Responses to “INSTANSER SOM VET MER OM DIG ÄN VAD DIN PSYKOLOG GÖR: 1#KÖRSKOLAN”

 • Zoo Says:

  Jag gillar att bli körd(inte med alltsà) inte köra!

 • administratören Says:

  Då ska jag köra dig sedan (förhoppningsvis)!

 • Zoo Says:

  Bra! cause this licensething just aint for me……… och kan min mor köra bil kan alla!! ( inte för att du är alla…men…).
  Har tänkt pà en sak, fan vad vi människor har behov av kommunikation, det är ju helt sjukt egentligen.

 • administratören Says:

  Ha ha, exakt vad jag tänker på ibland! “Om Mette kan, kan fan min katt köra bil” ha ha ha!!!
  Ja blixten, kommunikation är mänsklighet. Det och en massa skit, såsom avundsjuka, snålhet, rädsla och annat.

 • роза Says:

  Вот мы в своих блогах пишем о себе, о жизни – это понятно. А когда речь заходит о известных личностях, не могут ли они засудить раскрученного блогера за то, что он упоминает известные имена, а роялти со своей прибыли им не платит?

 • Zoo Says:

  vi vill ha fler teckningar!!!

 • brigitte Says:

  jag har aldrig sagt att du är minst vass i familjen tvärt om har jag alltid prisat dig och höjt dig till skyarna…. tråkigt att du får mig att framstå som en ragata – dessutom så körde jag med delanke och skällde på honom och var riktigt jobbig mot honom för minsta fel han gjorde … jag gullade inte med honom och han kunde inte snacka sig ur någonting eller snacka sig till någonting vad gällde hans körning.

  jag är säker på att du kommer att kirra körkortet galant om du inte redan gjort det. Det är bara att ta det lugnt och inte låta sig stressas av andra trafikanter varken fotgängare eller bilister… du har också rätt att vara på vägen eftersom du betalar skatt och vägarna är inte privatägda än så länge i alla fall

Leave a Reply