Jag hatar tjejmiddagar. Hatar.

nicefriends.jpg


3 Responses to “Jag hatar tjejmiddagar. Hatar.”

 • BOLIBOMPA Says:

  det finns bara ett ord för dessa människotyper … och det ordet är så fult att jag inte KAN yttra det eller ens skriva ner det …

  ja det ordet är så vidrigt att inte ens jag som annars kan vara väl rak på sak kan yttra eller skriva ned det..

  kanske jag tar mod till mig nån dag men idag får er fantasi hjälpa er på traven .. men vidriga små självupptagna tom i bollen luder kan jag i alla fall sträcka mig till att säga att dom är … fy tusan alltså ..

  lite arsenik i deras kokosboll skulle kunna göra susen .. eller varför inte bjuda på en lina med blekt arsenik .. rakt upp i hjärnan på dom alltså .. !!!!! JAAAAAAAAAAAAAAAAA … där satt den ha ha ha ha ha

  glad påsk på er era häxor.

 • Lucifer Lucidasus Says:

  Jag älskar tjejmiddagar, med dig alltså…du och jag, två tjejer!

  Puss puss

 • big Says:

  Otroligt häftig blogg, måste jag säga. Tack så mycket för titten!

Leave a Reply