DAGS FÖR PER JONSTRÖMERs ROLIGA HISTORIER:

pjonstromer.jpgEn ung kvinna står och steker frukostägg åt sin pojkvän. Plötsligt kommer han inrusande i köket.

- Försiktigt, säger han, försiktigt! Lägg i mer smör. Du steker för många åt gången. FÖR MÅNGA! Vänd dem! VÄND DEM NU! Det behövs mer smör, åh herre gud! Var ska du få plats med mer smör? De kommer att fastna! Försiktigt… FÖRSIKTIGT – jag sa FÖRSIKTIGT! Du lyssnar aldrig på mig när du lagar mat! Aldrig! Vänd dem! Skynda dig nu! ÄR DU TOKIG?! HAR DU HELT MIST FÖRSTÅNDET!? Glöm inte att salta dem! Du vet att du alltid glömmer att salta dem. Använd saltet! SALTET!!!

Den unga kvinnan stirrar på honom och säger:

- Vad i hela friden har tagit åt dig? Tror du inte att jag vet hur man steker ett par ägg?

Han svarar då lugnt:

- Jag ville bara visa hur det känns när jag kör bil och du sitter bredvid.


2 Responses to “DAGS FÖR PER JONSTRÖMERs ROLIGA HISTORIER:”

Leave a Reply