DWARFS – ENTERTAINING OR NOT?

plattandverg.jpgI går såg jag en dvärg på T-centralens tunnelbanestation. Den hade små, elaka ögon och smala läppar. Den bara stod där; som ett fån och försökte mucka gräl med alla som gick förbi. När jag passerade den, råkade jag möta dess blick och det gjorde den tydligen mycket uppretad. Den satte efter mig i förvånansvärt hög fart och vrålade att jag skulle “tillbaka ned i underjorden” med mig. En securitasensemble kom som tur var till min undsättning och lyckades mota bort dvärgen. Nu undrar jag: vad är det för fel på dvärgar egentligen? Vad lider de av (förutom mindervärde)? Någon som vet?


2 Responses to “DWARFS – ENTERTAINING OR NOT?”

  • J Says:

    HAHAHAHAHAHAHEHEHHÖHÖHÖHÖHOHOOHHII! HAHAHHA! OJOJOJ!

  • BOLIBOMPA Says:

    Herre gud alltsååå — visste inte att dom var så FETT otrevliga – förhoppningsvis så var detta en dvärg som var djupt olycklig och disorienterad som utgjorde hans tillstånd – annars skulle man ta kontakt med deras riksorganisation ooch kräva en offentlig ursäkt!!! Tycker jag!!!!

    Djävla Dvärga – ser du hur lika dom orden är??? – dom har det säkert inte lätt dom satans småfolken… ughhhh

Leave a Reply