CAFÉSYSTRARNA I MITT KVARTER – BÄST CAFFÈ LATTE I STADEN!

systrarnakaffe.jpgJag älskar en len kopp caffé latte. Det är det inte bara jag som gör. Det är ett djävla missbruk där ute. Men ska man dricka kaffe, ska man göra det på riktigt. Annars kan man lika gärna börja suga på tummen igen. JAG RÅKAR VETA var den bästa latten i stan finns: på Sibyllegatan vid Östermalmstorg. Där jag bor. Två sköna systrar driver detta café och Jonas Nathanson (juden) sa, senast vi var där, att systrarna hade “JÄVLIGT tighta kroppar”. Jag vet inte vad han menade med det. Jag är inte en desperat och brunstig  cro magnon, så jag kan inte den där jargongen. Men latten är den bästa jag någonsin smakat och systrarna är härliga. Om du är i krokarna: prova själv, så ska du få se på fan!


One Response to “CAFÉSYSTRARNA I MITT KVARTER – BÄST CAFFÈ LATTE I STADEN!”

  • BOLIBOMPA Says:

    gud vilken reklam du gör för systrarna – ska inte dom ta och köpa bilder av dig .. fan dom borde pröjsa dig för att du snackar så gott om dom .. och sprider info omo latten .. på dom bara ….. KRÄV tillbaka lite nu !!!och se till att alla som använder tecken man inte kan läsa slutar med detta !

Leave a Reply