Jag säger som Invandrarverket: “UT MED PACKET!”

suckers.jpg


5 Responses to “Jag säger som Invandrarverket: “UT MED PACKET!””

 • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥bella♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Says:

  Jag skrattade högt (och rått!) när jag såg den här fina prototypen av dom där djävlarna (<–Utlänskt uttal..hehe..)
  Älskar dej!

 • BOLIBOMPA Says:

  “djävla” “ytlänning” .. båda föregåenden med utländskt uttal.. det kallas också “brytning” …

  jag ser med fasa hur den är utlänningen tar den vackra unga svenska damen på det ena bröstet medan han drar fram sin avskalade lem och riktar den mot den vackra svenska flaggan för att därpå urinera på denna vackra svenska flagga…

  hm.. denna utlänning borde åka tillbaka till sitt land med den vackra svenska unga damen i släptåg så att hon kan återgälda denna fina gest och lyfta på sin vackra svenska kjol och .. ja.. varför inte sätta sig och krevera på utlänningens egen flagga i hans hemland för att sedan grabba tag i hans lille brorsas kön …

  jag undrar då vad denna utlänning som så djärvt förnöjer sig här i det vackra sverige med vackra unga damer och urinerar så djärvt på den vackra svenska flaggan .. vad han skulle säga då ALLTSÅ!!!

 • admin Says:

  … vilken välsvarvad och kreativ kommentar, “Bolibompa”..!! Sådana som du slutar aldrig att förhäpna mig. /Laide

 • BOLIBOMPA Says:

  … smyger in här och vill veta vad mera som skrivits och ser då BELLA… eftersom jag vet att Bella är ett äkta fan till Laide så antar jag att den sista kommentaren är riktad till henne men lite hade jag hoppats att även jag skulle kunna vara LITE bra ..

  fast det kanske är så att Bella nu riktar sin kommentar till ytlänningen .. men det tvivlar jag dock lite på .. VILL HA SVAR!!!

Leave a Reply