NOTER FRÅN MIN FÖRSTA FÖRELÄSNING PÅ ARKITEKTUR-KTH!

kth-dagen.jpgJAG KOM JUST HEM FRÅN MIN FÖRSTA KTH-FÖRESTÄLLNING! Här är mina anteckningar från dem 2 intressanta timmarna. VAD TROR NI? – BLIR DET EN BRA ARKITEKT AV MIG?! ( Det är JAG övertygad om!)


One Response to “NOTER FRÅN MIN FÖRSTA FÖRELÄSNING PÅ ARKITEKTUR-KTH!”

  • Brigitte Says:

    oj oj oj …. hoppla lilla ponnyn…. där bet du dig visst i nästippen … ja jo .. jag vet att det kan synas omöjligt att bita sig just där men det kan ju synas omöjligt att sätta sig på en föreläsning som är ämnad för de som i stort sett är klara arkitekter – men DU fixar det ha ha…

    give them hell – !!! bit dig FAST!! tandläkare är ÄGG!! .. gör det du vill och har lust till … så länge det är på allvar ha ha .. är det måhända en paradox? .. hm.. vet inte för jag är inte så inte-ll-igen-t…

Leave a Reply