BRIGITTE RIEKE OM SPRITKÖK: “SKRATTAR BÄST SOM SKRATTAR SIST!”

stormlarm.jpgMin mor (efterkrigsbarnet från Tyskland) har under dagen analyserat rapporter från SMHI. Det vankas mardrömslikt oväder. Hon var nyss hemma hos mig för att lämna av ett spritkök hon därför köpt åt mig. Om elen skulle “klippas”. Efteråt fick jag detta sms; som understryker att min mor inte tycker att man kan vara nog försiktig: “Jag föreslår att du placerar spritköket PÅ EN PLATTA PÅ SPISEN för att minimera risken för brand om olyckan skulle vara framme när du skall använda det :( “       …. Vad menade hon? Om jag skulle få användning av ett spritkök I MIN LÄGENHET, då gissar jag att olyckan REDAN VAR framme.


6 Responses to “BRIGITTE RIEKE OM SPRITKÖK: “SKRATTAR BÄST SOM SKRATTAR SIST!””

 • Brigitte Says:

  ha ha ha …. fan du fick med ALLT !!! GODIS är A och O i alla krissituationer .. helt rätt …. vilken mamma om inte jag köper 6kg toblerone till sina barn ha ha …

 • Brigitte Says:

  he he – SÄKERSTÄLL !!! SÄKERSTÄLL!! ha ha .. klart man vill hjälpa sina barn ;)

 • mamma granat Says:

  även den mest asberusade människan kommer tydligen ihåg sitt telefon nummer ha ha …. kul jve!!

 • 0708962204 Says:

  Hej B, tycker du skall vara stolt att du fått en så begåvad dotter, talangerna kommer naturligtvis från dig, ta väl hand om henne, life is to bloody short!

 • brigitte Says:

  Yepp Life is really bloody short!!! Och det fattar man bara alltför sent. Livet är heller inte eneklriktat och att ta tillvara på det gäller ju oss alla. Jag älskar min dotter och mina söner och jag älskar dig med :)

Leave a Reply