ARCHITECTS – NICE TO SEE ONE; TOO HARD TO BE ONE?

thearchitect.jpgMen jag tänker bli arkitekt ändå!


2 Responses to “ARCHITECTS – NICE TO SEE ONE; TOO HARD TO BE ONE?”

  • Brigitte Says:

    ha ha laide…. nu tror jag att vi kommer nånstans här … kan det vara så att du håller på att testa framtida möjligheter och besvikelser … din dröm är nog att säta ditt namn på världskartan och inte i jävla HUSBY .. mycket förståeligt!!! men .. tänk lite nu … även blatteförstäder fyller ju sin funktion och jag är säker på att du kommer på nåt sätt att glorifiera en sådan stadsdel .. herre gud …. om NÅGON kommer att klara det att ge glans åt HUSBY eller RINKEBY för den delen så är det väl ändå du .. fröken stjärnstatus .. ge dom en chans!! …. eller så slutar i innan du börjat!!! ..

  • Brigitte Says:

    vansinnigt prick på och stört skön analyziesssssss!!!

Leave a Reply