(JAG HITTAR INGEN TITEL PÅ DETTA KRÄK TILL MÄNNISKA…)

golddiggern_0.jpg


5 Responses to “(JAG HITTAR INGEN TITEL PÅ DETTA KRÄK TILL MÄNNISKA…)”

 • Lucifer Lucidasus Says:

  Usch.

 • Lucifer Lucidasus Says:

  *
  *
  *
  *

 • Bignathan Says:

  vilken tur att man inga pengar har!

 • Lucifer Lucidasus Says:

  Vadå!!! Finner ni henne inte attraktiv..? Jag tycker själv att hon är någon att se upp till. Att bli lycklig för materiella ting, tänk så enkelt livet vore då. Jag har försökt men ej lyckats: MAN KAN INTE KÖPA SIG LYCKA, TACK LAIDE.

 • Brigitte Says:

  det mest jävliga är att denna karikatyr faktiskt existerar i verkligheten …. och dom är dessutom MÅNGA .. fy sjutton – att använda sig av barn som nån slags födkrok – satana perkele !! här fick du allt in en ful(l)-träff!!!

Leave a Reply